Kezdőoldal
Kik vagyunk mi?
Szolgáltatásaink
Áraink
Elérhetőségeink

 

 

Hatvani Dorottya vagyok, gyógytornász, TSMT terapeuta, a Mozgáskuckó vezetője

JELENLEG OTTHON VAGYOK A KISFIAMMAL GYESEN, ÍGY AZ ÁLTALAM NYÚJTOTT TERÁPIÁS SZOLGÁLTATÁSOK ÁTMENETILEG SZÜNETELNEK. INFORMÁCIÓT SZÍVESEN ADOK A TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL EMAIL FORMÁJÁBAN.

Egy gyermek édesanyja vagyok. 2015 óta vezetem a Mozgáskuckót. 2004-ben végeztem gyógytornászként a budapesti Semmelweis Egyetemen. A diploma megszerzése után 6 évig dolgoztam gyereksebészeti és traumatológiai, illetve, koraszülött kórházi osztályon, és ambulancián. 2005 óta folyamatosan képzem magam, először a TSMT terápiával ismerkedtem meg, majd Pfaffenrot-féle manuális technikát tanultam. Az elmúlt években leginkább a korai fejlesztés területén tevékenykedtem TSMT terapeutaként, és mozgásfejlesztő, mozgásvizsgáló szakemberként. A Mozgáskuckó mellet a Budapesti Korai Fejlesztő csapatában is dolgozom részmunkaidőben.

Rengeteget foglalkozom önismereti témákkal is, mert nincsen test lélek nélkül. Tapasztalatom alapján az emberi test csodálatosan megmutatja a lelki folyamatokat, esetleges problémákat is. Nekem nagyon sokat adott a Hellinger-féle családállítás, rendszerállíás. 2013 nyarán fejezem be a Lélekállítás (családállítás) terapeutaképzést Úgy érzem, hogy ezzel még többet adhatok a hozzám fordulóknak.

 

MOTTÓM: Az emberi test és lélek csodálatos egységét kutatom, keresem, gyógyítom alázattal és szeretettel a legjobb tudásom szerint.

Gyenes Eszter

Három gyermekes édesanya vagyok. Végzettségem logopédia-szomatopedagógia szakos gyógypedagógus, több, mint 15 éve dolgozom szakmámban.  A  2019-es  év folyamán elvégeztem a JERR képzést, mely végén a JERR Csecsemőkori mozgás- és reflexkorrekciós terapeuta oklevelet kaptam. (jerr.hu)

 

MOTTÓM: A babák és családok együttes, játékos, békés megsegítésén keresztül lehet eredményeket elérni. Célom, hogy minden, nálam megforduló baba és anya/apa jól érezze magát, szívesen jöjjön a következő alkalommal is, valamint hogy olyan feladatokkal segítsem a baba mozgásfejlődését, amelyet ő is, és szülei is örömmel végeznek